My Heart is Not Vacant

Assalamualaikum!

Ya Allah lamanyaaaaaa tak post ohmaigaaaaad 0.0

I am terribly terribly TERRIBLY sorry tau.. Rasanya blog ni bukan setakat dah berhabuk, dah nak reput dah kena tinggal and terbiar lama sangat 😦

OOOOOKAY so let’s just get to my point;

I would like to announce today, that my heart is now stolen. I’m in loooove XD

By who, you might question?

It’s with this lucky bae of mine mmhmmmm yeah, be jealous, ma bae is too handsome for you ❤

Nah, ni nak post gambarnya:

download
Introducing, Mazda 6 😀

Ya Tuhan lawa gilaaaa seriously, nak belajar rajin rajin, berjaya nanti InShaaAllah, one day, Mazda 6 ni will finally be mine! Amin 😀

Pastu bila dah kaya lagi, nak beli Mazda CX-5 kat mama pulaaa XD

Hahahaha quote that “bila dah kaya lagi”

Lol eheheh

Tu je nak acah

But seriously, though, tak tipu, nisha every time nampak Mazda 6 tengah jalan, menjerit hahaha okok takdelah sampai jerit, just happy gilaaaaa, macam nampak crush lol hahahaha 🙂

Nanti, one day, Amin, InShaaAllah.

And till that day comes, I’ll just try my best in ma studies okay 🙂

Byebye guys, PEACE

Assalamualaikum sayang sayang semua :*

P.S/ esok balik rayaaaa and sekarang ni kat lab SK, tugasan visual basic untuk PNG tu dah siap dah kbye tak sabo nak raya kbyeeee againnnn

p. s. lagi berapa banyak kali nak bye lol oklah bye

p.s. lagi, berapa kanyak kali nak p.s. LOL hahahaha nisha ni tengah high lol bye byebyeeeeeee

😀

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: