Kata Mutiara Si Ibu

It was 6.15a.m.

I had just finished my Subuh prayer. I was also trying to bear in mind that today I have to go back to Kelantan, with my Dad.

Hari last duduk kat rumah untuk cuti mid-term this year.

I feel like my days to stay home and be with my Mum kena cut short macam tu je sebab kena balik kampung ni.

But it’s not that I don’t want to go see my grandparents or anything.

It’s just that I thought Mama ikut mula mula.

Tapi the have plans changed.

Takde rezeki barangkali ya.

So Mam nak on the way outside dah, nak pergi kerja.

Setelah sudah salam cium semua,

I hugged her.

Embraced in Mama’s arms, she said,

Ica, tinggal lagi beberapa hari lagi ni.. (Counting days for SPM)

Buat elok-elok ya, belajar rajin rajin.

Ni Ramadhan ni, kita tak tahu ni Ramadhan kita yang terakhir atau tak…

Jadi Ica selawat banyak banyak ya, bila free, bila takde buat apa apa.

Mama selalu doakan Ica. Mama sayang Ica.

Tears rolled down my cheeks. Fast.

Mama, Ica sayang Mama juga.

Assalamualaikum.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: